Film/Dizi/Kitap Önerileri

Bonjour blog alemi! Heyecanlı bir şekilde yazıya başlarken nasıl olduğunuzu bilmemek beni üzse de bunu kafamdan savıp bugünkü konumu açıklıyorum:

 Film/Dizi/ Kitap Önerileri olacak.

İlk olarak filmlerden başlıyorum.

1) Labirent  Serisi: Kaliteli bir film. Fantastik yaratıklar var. Elbette macera, aksiyon ve biraz da gerilim sizleri bekliyor. Film kapağını da altına bırakıyorum.



2) Lucy: İnsan beyninin yüzde yüzünü kullanınca nasıl bir etki bırakacağını ve neler olabileceğini gözler önüne seriyor. Merak etmeyin filmde o kadar bilim yok. Beğendiğim bir filmdir.


3) Sıcak Kalpler: Yine fantastik bir film. Zombiler dünyayı istila ettiğinde bunların içinde olan bir zombi eskiden aşık olduğu kızı zombiyken de sevebilir mi? İşte bunun sorusuna cevap olarak yapılmış kaliteli bir film.


4) Ölümcül Deney Serisi: Beğendiğim ve çok sevdiğim bir film. Altı filmden oluşuyor ama her filmi ayrı bir güzel. Kızını kurtarmak için yaptığı ilaç yüzünden dünyaya bir virüs yayılıyor. Peki sonra ne oluyor? Cevabı filmde 😉. Aşağıya üçüncü bölümünün kapağını bırakıyorum.



5) İyi Çocuklar Ağlamaz: Kansere yakalanan bir çocuğun hikayesini anlatıyor bu film. Sonralara doğru biraz duygusal olabilir. Mendillerinizi hazırlayın derim!


6) Aynı Yıldızın Altında: Hazel Grace ve Augustus Waters'ın kısıtlı vakitlerinde sonsuz bulan hikayesini anlatıyor. Kanser aşka engel mi? Bunu filmde görüyoruz. Sonsuz vakitleri yok, sadece birbirleri var.


7) Ben Efsaneyim: Dünyada bir başına olsan ne yaparsın? Bir insan ve bir köpeğin hikayesini anlatıyor bu film. Sahi, dünyada tek olsak ne yapardık? 😕



8) 3 Aptallar: Çok komik bir film. Türkçe çevirisi yok yalnız. Ama yine de izlemeye değer. Susuyorum, film konuşsun artık. Sadecei son olarak '' All is well'' diyorum 😜.



9) Leon: Tek kelime ile harika bir film. Küçük bir kız yaşından büyük bir adama aşık olursa ne olur? Gelin birlikte neler yaşadıklarına bir bakalım.



10) Her Şeyin Teorisi: Bir bilim adamının ilginç hayatını anlatıyor. Beğendiğim bir film. Bakalım sizler ne diyeceksiniz.



11) Akıl Oyunları: Yine bir bilim adamının hayatını anlatıyor. Ama bu film gerçekten de insanı yanıltıyor. Dakikalar sonrasında neler olacağını anlayamıyorsunuz.



12) Kemikler Şehri: Fantastik bir film daha. Bu sizlere son film önerim olacak. Macerası bol bir film. Beraberinde aşk, korku ve gerilim geliyor.



Filmler bu kadardı. Şimdi sırada diziler var. Hem Türk dizileri hem de yabancı dizileri paylaşıyorum.

1) Teen Wolf: Kurt adam ve vampirlerin olduğu bir dizi. Bolca macera var. Beğendiğim ve tavsiye ettiğim bir dizi.



2) Supernatural: Çoğu kişinin izlediğinde memnun kaldığı bir dizi. Bolca macera var. Pişman olmazsınız.



3) Game Of Thrones: Fantastik yaratıkların olduğu dizide macera ve gerilim eksik olmuyor. Gizemli yaratıklar var. Memnun kalırsınız.



4) Mom: Komedinin eksik olmadığı bir dizi. Gülmekten kırılacaksınız. Moraliniz bozukken izlenebilecek bir dizi.



5) Kubbenin Altında: Değişik ve ilgi çekici bir kurgusu var. Dünyanın bir kısmı kubbe tarafından ele geçirilirse ne olur? İşte bunları dizide yaşıyoruz.



6) Suskunlar: Büyük beğeni toplayan 'keşke bitmeseydi' denilen bir dizi. Bir kaza sonucu dört çocuğun hayatı mahvoluyor ve büyüdüklerinde olanlar oluyor.



7) Kardeş Payı: Her bölümde gülmekten kırıldığınız dakikalar oluyor. Her karakter ayrı bir komik. Pişman olmazsınız.



8) İşler Güçler: Son önereceğim dizimiz çok komik ve har karakterinin ayrı bir güldürüsü var. Beğendiğim diziler arasında.



Önereceğim diziler bu kadardı. Sıra kitaplarda.

1) Aynı Yıldızın Altında: Filmini de önerdiğim bu kitap gerçekten çok güzel ve kaliteli. Okumaya değer bir kitap.



2) Pembe Ve Yusuf: Gerçek mi bilmem ama etkileyici iki kardeşin hikayesi. Biraz hüzünlü bir kitap.



3) Nar: Bazı yerlerinde gülmekten okuyamayacak, bazı yerlerinde ise ağlamaktan. Çok güzel bir kitap. İkincisi de yazılıyor.



4) Gözlük: Çevresi tarafından dışlanmış, sevgilisi sigarası olan, iç sesi ile kavgaya tutuşan biri aşık olursa ne olur? Peki, gizemli bir arkadaşı varsa? Cevabı kitapta saklı. İkinci kitabı da yazılıyor.



5) Çalıkuşu: Biraz eski bir kitap ama çok güzel ve kaliteli. Okumaya değer bir kitap.



6) Solucan Serisi: Yüzsüz bir kız nam-ı değer Solucan ile gülmeyi unutmuş Kıvanç'ın hikayesi. Serinin ilk kitabını aşağıya bırakıyorum.


7) Aşkın Sanal Halleri: Sanal alemde yaşanan bazı olayları anlatan kitabın her bölümü birbirinden bağımsız ve her bölümü birbirinden güzel.



8) Gizli Numara: Tesadüfen tanışan iki kişinin hikayesi. İkinci kitabı da var. Beğenilen bir kitap ve okunmaya değer.



9) Kürk Mantolu Madonna: Kaliteli ve orjinal bir kitap. Okumaya değer. Memnun kalınacak bir kitap.



10) Şeker Portakalı: Çok beğenilen ve sayfalarında kalite akan bir kitap. Pişman olmazsınız.



11) Tess Geritsen Kitapları: Bu bir kitap adı değil fakat bu yazarın kitapları çok güzel. Cinayet romanları yazıyor. Aşağıya bazı kitaplarını bırakıyorum.




Sizlerle paylaşacağım kitaplar bu kadardı. Umarım beğenmişsinizdir. Bugünlük benden bu kadar. BlueGirl siyahlığa karışır 😜...

Yorumlar

  1. 5 i izlememiştim sadece ama genele baktığımda güzel bir derleme olmuş:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

O mu? Yoksa bu mu?

Sevgiyi takıntı haline getirmek doğru mu?